AINO – Vastuullista muotia pohjoisesta

AINOn suunnittelu perustuu pohjoismaiseen, mutta ennen kaikkea suomalaiseen traditioon, jossa käytännöllisyys yhdistyy hienoon muotoon.

Käytännöllisyyden lisäksi AINOn asujen on tarkoitus tuottaa kantajalleen elämäniloa ja huvia arkipäivään. Värimaailma on runsas, sillä pohjoisessa eletään joskus aika mustissa ja synkissäkin olosuhteissa. Siksi AINOlla on rohkeita, voimakkaita värejä ja hauskoja yksityiskohtia.

AINOn esikuva on Kalevalan Aino, itsevarma ja itsenäinen nainen, joka herättää huomiota kauneudellaan. AINOssa jokainen nainen nähdään kauniina, ainutkertaisena ja arvokkaana.

AINO-vaatteissa yhdistyvät suomalainen design sekä erittäin korkealaatuiset italialaiset ja ranskalaiset materiaalit.

AINO-malliston designer Liisa Kotilainen on kokenut suomalainen vaatesuunnittelija. Hän haluaa luoda vaatteita, jotka korostavat itsenäisen pohjoismaisen naisen omaa persoonallisuutta.

”Haluan, että vaate tuo esiin naisen omaa kauneutta. Minulla on se lähtökohta, että vaate on naista varten eikä nainen vaatteita varten. Siksi teemme vaatteita monille eri vartalotyypeille”, Liisa sanoo.

Myymälässämme on ylellinen valikoima AINOn takkeja, jakkuja ja tunikoita kaikkiin vuodenaikoihin ja erilaisiin käyttötilanteisiin. Tervetuloa löytämään oma AINOsi!

AINO-tunikoiden alaosaksi suosittelemme tanskalaisen LauRien ihmehousuja – stretch-housut istuvat monelle tytölle.