Naisilta naisille – maaliskuun kampanja oli menestys

Kiitos Heli, Päivi, Leila, Marja-Liisa, Hanna, Anja-Kristiina, Mirja, Marjo, Taina, Anne, Marja-Liisa, Taru, Leena, Rouva vaan, Rouva X, Leila, Ritva, Kristiina, Arja, Noora ja Pirkko! Yhdessä muutamme maailmaa maailmalla ja autamme naisia elämässä eteenpäin.

Tamperelainen naisten muotitalo Hildén kampanjoi maaliskuussa naisten työn ja yrittäjyyden puolesta. Naisten päivästä 8.3. alkaneessa kampanjassa Hildén sitoutui lahjoittamaan 30 euroa jokaista myytyä AINO-takkia kohden Naisten Pankin tekemän työn tueksi. Kampanja-aikana myydyt 21 takkia tarkoittivat kampanjapottina 630 euroa, joka lahjoitettiin täysimääräisenä Naisten Pankille. Lahjoituksen avulla voidaan tarjota koulutus ammattiin 21 naiselle, kun yhden ammatin arvo on 30 euroa.

Maaliskuussa myydyt AINOn kevättakit eivät tuo arjen iloa ja käytännöllisyyttä vain meidän asiakkaillemme, vaan ne lahjoittavat toivoa ja mahdollisuuksia naisille, jotka ovat valmiita rakentamaan uutta tulevaisuutta. Kiitos naiset! 

Kampanjalla syvempi merkitys

Hildénin kauppias Erika Hildén on iloinen kampanjan hienosta tuotosta, mutta ennen kaikkea sen syvemmästä merkityksestä. ”Mediaa seuratessa on helppo unohtaa, miten hyvin asiat Suomessa ovat. Meidän lahjoituksemme muuttaa 21 perheen elämän tarjoamalla naiselle mahdollisuuden omaan ammattiin ja hänen tyttärilleen koulutukseen. Tämä oli pieni asia meille, mutta maailmoja mullistava aika monelle.”

”Iso kiitos lahjoituksesta ja tästä kekseliäästä toteutuksesta kerätä varoja Naisten Pankin toimintaan”, kiittelee hallituksen jäsen Saija Haavisto Tampereen Naisten Pankin puolesta. ”Hildénin tuella naiset voivat kouluttautua ammattiin, perustaa yrityksiä ja turvata lasten koulunkäynnin sekä tulevaisuuden. Hienosti tehty”, Haavisto kehuu.

Hildén yhdessä Naisten Pankin kanssa

Hildén on perheyritys, 1950-luvulta toiminut naistenvaatteiden erikoisliike Tampereen keskustassa. Nykyisellä liikepaikallaan osoitteessa Hämeenkatu 29 Hildénin vaateliike on toiminut jo 25 vuotta. Kolmannen polven kauppiaan Erikan oma ura on edennyt kesäapulaisesta vetovastuuseen, myös merkittäviin luottamustehtäviin tamperelaisen elinkeinoelämän kehittämiseksi.

Suomalainen Naisten Pankki tukee naisten työtä ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa. Naisten Pankin hankkeet toteuttaa Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö Kirkon Ulkomaanapu.

Lisätiedot

Kauppias Erika Hildén, p. 0500 894 840, erika@hilden.fi
– tavattavissa Hämeenkadun myymälässä liikkeen aukioloaikoina

Markkinointipäällikkö Noora Hildén, p. 040 734 5009, noora@hilden.fi
– kuvapyynnöt, yritys- ja vaikuttajayhteistyö