Naisilta naisille – Hildén yhdessä Naisten Pankin kanssa

Tervetuloa mukaan Naisten Päivästä alkavaan kampanjaamme, jossa jokainen maaliskuussa myyty AINO-takki auttaa muuttamaan yhden naisen elämän. Yhteistyössä Naisten Pankin kanssa lahjoitamme naiselle ammatin jokaista maaliskuussa myytyä AINO-takkia kohden.

Suomalainen Naisten Pankki tukee naisten työtä ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa, jotta jokaisella naisella on oikeus päättää itse elämästään. Työ ja omat tulot tuovat naisille valtaa vaikuttaa ja rakentaa kestävää hyvinvointia.

Kansainvälisen naistenpäivän 8.3. ympärillä nostamme esiin naisen työn merkitystä. Naisen työ ei koskaan ole vain työtä. Ennen vanhaan ja tulevaisuudessa, Suomessa ja maailmalla, se tuo turvaa, toivoa ja päätösvaltaa naiselle itselleen, mutta myös hänen perheelleen ja koko yhteisölle.

Naisten Hildén

Hildén on perheyritys, 1950-luvulta toiminut naistenvaatteiden erikoisliike Tampereen keskustassa. Hildénin nykyisen, kolmannen polven kauppiaan Erika Hildénin oma ura on edennyt kesäapulaisesta vetovastuuseen.

“Yrittäjänaisena ja itsenäisenä kauppiaana haluan puhua naisyrittäjyyden puolesta”, Erika kertoo. “Tiedostan oman hyväosaisuuteni niin syntymäpaikan, perhetaustan kuin koulutusmahdollisuuksienkin suhteen. Pienyrittäjyys tarjoaa kehittyvienkin maiden naisille mahdollisuuden oman perheen elättämiseen ja itsenäiseen elämään. Tätä mahdollisuutta haluan omalta pieneltä osaltani olla tukemassa”, Erika kuvailee.

Yksi AINO-takki – yksi ammatti naiselle

Suomalainen AINO-mallisto on luonteva valinta kehittyvien maiden naisten yrittäjyyttä edistävän kampanjan kärjeksi. AINOn esikuva on Kalevalan Aino, itsevarma ja itsenäinen nainen, ja AINOn vaatteissa käytännöllisyys yhdistyy hienoon muotoon ja elämäniloiseen värimaailmaan.

Jokainen maaliskuussa Hildénillä myyty AINO-takki tarkoittaa suoraa tukea yhdelle naiselle, auttaen häntä kouluttautumaan ammattiin, joka voi muuttaa hänen elämänsä.

Sinun uusi takkisi ei siis ilahduta ainoastaan sinua, vaan se myös lahjoittaa toivoa ja mahdollisuuksia naisille, jotka ovat valmiita rakentamaan uuden tulevaisuuden.

Naisten Pankin työhön, tietoon ja kokemukseen nojaten Hildénin lahjoitussumma per takki on 30 euroa. Kampanja-aika on 8.3.–30.3.2024.

Tervetuloa mukaan muuttamaan maailmaa yksi takki ja yksi ammatti kerrallaan!

Lisätiedot

Kauppias Erika Hildén, p. 0500 894 840, erika@hilden.fi
– tavattavissa Hämeenkadun myymälässä liikkeen aukioloaikoina

Markkinointipäällikkö Noora Hildén, p. 040 734 5009, noora@hilden.fi
– kuvapyynnöt, yritys- ja vaikuttajayhteistyö